h1

EXPOSICIÓ “EN PESSOA”

7 Abril, 2011


JUANMA PEREZ “EN PESSOA”. MONTAJE

En Pessoa from juanmapg on Vimeo.

www.juanmaperez.wordpress.com

CATÀLEG DE L’EXPOSICIÓ

 juanma pérez

En  Pessoa

 14/04-30/05

Sala de la Muralla


En Pessoa és una exposició que gira entorn al Llibre del desassossec de Fernando Pessoa. Està composta de les següents obres:


• El somni de l’impossible, 15 fotografies intervingudes, ambientades a Lisboa, concretament als voltants de la Rúa dues Douradores, on Fernando Pessoa ens situa

l’oficina i la casadel protagonista i semiheterònimo Bernardo Soares, comptable

d’un magatzem de teixits.
Multipessoa i Sobre paraules, 25 obres realitzades sobre documents d’entre 1908 i 1925, anys en els quals es va escriure el Llibre, i que són bàsicament extrets de llibres de

comptes. En aquestes obres la imatge múltiple de Pessoa se sobreposa als documents amb tècniques mixtes.

Els altres, Absent, Velocitat i La modistilla, 4 Llenços que evoquen diferents motius extrets del llibre.
Meditació de carrer és una fotografia múltiple ovalada de 50 x 60 cms. composta de 61 preses de Lisboa. El Somni de Bernardo Soares és també una fotografia múltiple realitzada amb més de 125 preses de Lisboa i composta digitalment de 120 x 100 cms.
L’Àlbum fotogràfic de Bernardo Soares es pot veure en la taula expositora de la sala i s’acompanya d’alguns objectes relatius a la vida de Bernardo Soares així com alguns dels llibres de comptes del personatge.
• En els dos monitors es poden veure diversos videos en els quals diferents persones lligen el fragment 143 del Llibre del desassossec intercalats amb una ambientació geogràfica del mateix llibre.

En Pessoa es una exposición que gira entorno a El Libro del desasosiego de Fernando Pessoa. Está compuesta de las siguientes obras:

  • El sueño de lo imposible, 15 fotografías intervenidas, ambientadas en Lisboa, concretamente en los alrededores de la Rúa dos Douradores, donde Fernando Pessoa nos sitúa la oficina y la casa del protagonista y semiheterónimo Bernardo Soares, contable de un almacén de tejidos.
  • Multipessoa y Sobre palabras, 25 obras realizadas sobre documentos de entre 1908 y 1925, años en los que se escribió  el Libro, y que son básicamente extraídos de libros de cuentas. En estas obras la imagen múltiple de Pessoa se sobrepone a los documentos con técnicas mixtas.

 

  • Los otros, Ausente, Velocidad y La modistilla, 4 Lienzos que evocan diferentes motivos extraídos del libro.
  • Meditación de calle es una fotografía múltiple ovalada de 50 x 60 cms. compuesta de 61 tomas de Lisboa. El Sueño de Bernardo Soares es también una fotografía múltiple realiza­da con más de 125 tomas de Lisboa y compuesta digitalmente de 120 x 100 cms.
  • El  Álbum fotográfico de Bernardo Soares se puede ver en la mesa expositor de la sala y se acompañan de algunos objetos relativos a la vida de Bernardo Soares así como algunos de los libros de cuentas del personaje.
  • En los dos monitores se pueden ver varios videos en los que diferentes personas leen el  fragmento 143 del Libro del Desasosiego intercalados con una ambientación geográfica del mismo libro.

GRÀCIES:

http://www.comunicacion-cultural.com/2011/05/09/en-pessoa/

ConferenciaPerfecto-2 (1).pdf

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: